Докато актьорският брат Карло Мендес натрупа около шест дузини кредити, една от

...
Докато актьорският брат Карло Мендес натрупа около шест дузини кредити, една от
Коментари Харесай

Братът на Ева Мендес, Карло Мендес, споделя какви са тя и Райън Гослинг като родители

Докато актьорският брат Карло Мендес натрупа към шест дузини заеми, една от обичаните му функции е отвън камерата като чичо на 19 племенници и племенници.

Сред разпръсналото се поколение: дъщерите на Ева и на 7. И до момента в който актрисата и номинираният за Оскар пазят огромна част от домашния си живот в загадка, Карло предложи незадълбочен взор към това каква е двойката като родители.

„ Те са невероятни родители “, сподели той пред E! Новини “  в извънредно изявление. „ Те в действителност приказват с девойките. Начинът, по който им задават въпроси – виждал съм го – те са като „ Какво мислиш за това? Какво мислиш за това? “ Те са страхотни. "

Въпреки че към този момент е експерт в това да бъде занимателен чичо – отбелязвайки, че „ постоянно се майтапи “ – Карло даде да се разбере, че самият той не бърза да става татко.

Гледайки братята и сестрите си по какъв начин отглеждат дребните им, „ Виждам, че да имаш деца е доста “, споделя 46-годишната. " Ако се случи, ще се случи. Но не го чакам с неспокойствие сега. "

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР